loginblack
heart
το καλάθι μου
 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 €

QOODER 400

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 
QOODER 400
 
QOODER 400
QOODER 400
QOODER 400

QOODER 400

 
11.195,00€
Προσθήκη στο καλάθι
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 
QOODER 400
Κατόπιν Παραγγελίας
Περιγραφή
 Το καινοτόμο 4ροδο σκούτερ της Quadro, το πρώτο παγκοσμίως scooter με 4 τροχούς, φέρνει την επανάσταση στην καθημερινή μετακίνηση.

Το QOODER400 απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, από έμπειρους αναβάτες μέχρι «πρωτάρηδες», που μέχρι σήμερα δεν είχαν σκεφτεί ποτέ να ανέβουν πάνω σε «2τροχο» όχημα.

Χάρη στους 4 τροχούς, τις συμπαγείς διαστάσεις, το χαμηλό κέντρο βάρους και την ευκινησία του, το QOODER400 είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, για νέους και ενήλικες, για έμπειρους και αρχάριους οδηγούς.

Το QOODER400 διαθέτει ένα σύγχρονο, κομψό και αεροδυναμικό αμάξωμα. Κάθε στοιχείο του είναι προσεκτικά σχεδιασμένο. Από τα στοιχεία ασφάλειας μέχρι τη μοντέρνα εμφάνιση και τις σπορ πινελιές.

HTS (HYDRAULIC TILTING SYSTEM)

Το QOODER400 είναι εφοδιασμένο με ένα διπλό υδροπνευματικό σύστημα ανάρτησης HTS (Hydraulic Tilting System), μία παγκόσμια καινοτομία που επιτρέπει και στους 4 τροχούς να προσαρμόζονται διαρκώς στην επιφάνεια του δρόμου χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη οδηγική εμπειρία και προσδίδει στο όχημα σταθερότητα, ικανότητα ελιγμών, ασφάλεια και οδηγική απόλαυση.

INTEGRAL BRAKING SYSTEM ON FOUR WHEELS

Το QOODER400 διαθέτει τέσσερα συνδυασμένης λειτουργίας δισκόφρενα, διαμέτρου 240mm, εξασφαλίζοντας σταδιακό και ασφαλές φρενάρισμα.

ALL TERRAIN PARKING

Το QOODER400 μπορεί να σταματήσει υπό γωνία και ανισόπεδες επιφάνειες χωρίς να διακυβεύεται η ισορροπία του σκούτερ.

Χρησιμοποιώντας το μοχλό κλειδώματος που βρίσκεται κάτω από το τιμόνι, το QOODER400 μπορεί να σταθμεύει σε κάθε τύπο επιφάνειας. Ο μοχλός κλειδώνει τα HTS, αφήνοντας τα φρένα του σκούτερ ελεύθερα. Με αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατή η μετακίνηση μέσα σε μικρούς χώρους στάθμευσης, π.χ. ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα σε ένα μικρό γκαράζ.

Ένα χειρόφρενο, στη δεξιά πλευρά του QOODER400, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν το σκούτερ έχει σταθμεύσει και να παραμείνει αφύλακτο ακόμη και σε ανώμαλους δρόμους ή άλλες επιφάνειες.

ΑΝΕΣΗ

Πέραν των μοναδικών τεχνικών χαρακτηριστικών και τα κορυφαία επίπεδα ασφάλειας, το QOODER400 προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης σε αναβάτη και συνεπιβάτη.

Η διπλή σέλα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σε αναβάτη και συνεπιβάτη μία άνετη αναπαυτική θέση.

Χάρη στον ευρύ χώρο μεταξύ του πλαισίου και του καθίσματος, οι αναβάτες όλων των αναστημάτων θα είναι σε θέση να βρουν τη δική τους θέση οδήγησης.

Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα full-face κράνος, ενώ υπάρχει και μια 12-volt παροχή ρεύματος, χρήσιμη για τη σύνδεση ηλεκτρονικών συσκευών.

Μια ακόμη 12-volt παροχή βρίσκεται στο εσωτερικό του μπροστινού αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση συσκευών όπως GPS.

Ένας επιπλέον χώρος αποθήκευσης στο μπροστινό τμήμα του, μπορεί να δεχθεί μικρά αντικείμενα και έγγραφα.

Το ταμπλό του QOODER400 σχεδιάστηκε για να παρέχει στον αναβάτη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Έχει εκλεπτυσμένη εμφάνιση με ευδιάκριτες ενδείξεις.




ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
 Αποστολή<br/>με αντικαταβολή  Σε όλη την Ελλάδα
 Αποστολή
με αντικαταβολή

 Σε όλη την Ελλάδα
 Δυνατότητα<br/>επιστροφών  Σε 10 εργάσιμες ημέρες
 Δυνατότητα
επιστροφών

 Σε 10 εργάσιμες ημέρες
 Ασφαλείς<br/>συναλλαγές  Με πιστωτική κάρτα
 Ασφαλείς
συναλλαγές

 Με πιστωτική κάρτα
Bank Cards 1 Bank Cards 2
Βρείτε μας
Rider's Market Premium Stores
Έκθεση και Αξεσουάρ
Αλ.Παπαναστασίου 31,
 Θεσσαλονίκη , ΤΚ 54639

Τ. 2310 900 013
Τ. 2310 886 200
ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Δευτέρα | Παρασκευή
    9:00 - 18:00

       Σάββατο 
     9:00 - 14:00

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ /
ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΟΤΟ / ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Δευτέρα - Παρασκευή
   08:00 - 18:00


© 2017 - 2020 - Ridersmarket.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
gr
COOKIE DIALOG